Моментално работиме на планирано одржување на продавницата.
Ви благодариме на вашата доверба и разбирање.

За Мастерот

Мастерот Ѓоре Костовски е роден во јануар 1962 година во Скопје, Македонија. Во неговите рани 70ти тој се фасцинираше од боречките вештини на Истокот, особено од мајсторството на Брус Ли и со тоа развил сериозен интерес во Кунг Фу. На 17 годишна возраст, тој го откри специфичниот стил на боречките вештини познат како Винг Чун Кунг Фу. Имајќи го Сифу Ѓоре Костовски како учител, вие може да ги усовршите техниките и самите да станете Мастер за не повеќе од 3 години обука.

Контакт

  • gjore.kostovski@gmail.com

Facebook

Sifu Djore © 2019. UKION SHOPS